Bel ons: 555-555-5555

Wat ik doe

Individuele Coaching

Soms gebeurt er iets in je leven waardoor je in de war raakt of zelfs vast komt te zitten. Je voelt je ongelukkig, angstig en moe. Omdat een gebeurtenis nu eenmaal niet veranderd kan worden ligt de sleutel bij wat je erover denkt en gelooft. Door naar je gevoelens te luisteren en de onderliggende gedachten te onderzoeken ontdek je de dingen die jouw geluk in de weg staan. Jij bent bedoeld om met hart en ziel te leven en vrede en vreugde te ervaren.
Als coach werk ik vanuit ontmoeting en gelijkwaardigheid waardoor ruimte ontstaat voor een nieuw perspectief. In een kennismakingsgesprek onderzoeken we je behoefte en licht ik mijn werkwijze toe. Als vrijgevestigd coach reken ik voor een kennismakingsgesprek €30 en voor coaching €60 per uur.

Relatie APK

Als jullie je afvragen waar de liefde is gebleven is Emotionally Focused Therapy (EFT) een krachtig methode voor onderhoud en verdieping van je relatie. De door dr. Sue Johnson ontwikkelde relatietherapie heeft de hechtingstheorie als basis. Deze zegt dat ieder mens beter functioneert in verbinding met een geliefde die emotioneel open en nabij is. Wanneer je die verbinding met de ander niet meer voelt, lopen emoties hoog op en ontstaan negatieve interactiepatronen in je relatie. Deze negatieve patronen zijn gezamenlijke vijand, je partner is dat niet! Als je dat kunt zien dan ontstaat er ruimte voor een nieuwe manier van omgaan met elkaar. Dan kan het fundament worden hersteld, vertrouwen verstevigd en liefde verdiept.
Als gecertificeerd EFT coach verhelder ik de negatieve interactiepatronen die zijn ontstaan in je relatie. In een kennismakingsgesprek onderzoeken we jullie behoeften en licht ik mijn werkwijze toe. Als vrijgevestigd coach reken ik voor een kennismakingsgesprek €45 en voor coaching €90 per uur.

Stilte retraite

Godelieve Bos en Lotte Verhoeven nodigen je van harte uit om tot innerlijke rust en stilte te komen. In een geheel verzorgde en mooie omgeving kun je je ontspannen om tot een werkelijk luisterende houding te komen. Je wordt je liefdevol gewaar van dit moment zoals het is, hoe het ook tot je komt. Dan ben je stil en in die innerlijke ruimte ervaar je essentie. 
Om dit proces te ondersteunen zullen we onder meer mediteren, meditatief wandelen, mantra zingen, met elkaar reflecteren en vooral de stilte laten omdat … ‘
er een stilte is
waarin de wereld niet kan binnendringen.
Er is een aloude vrede die jij in je hart draagt 
en niet verloren hebt.
Er is een gevoel van heiligheid in jou...(ECIW Wd.164.4)
Datum: 16 – 18 februari 2018
Plaats: Vasse (OV)
Kosten: € 375.- all-in. Informatie en aanmelden: bosgodelieve@gmail.com

Inspiratiegroep

Een Cursus in Wonderen blijft mij inspireren het leven ten volle aan te gaan. De diepte ervan blijft keer op keer verrassen. Door in een groep ervaringen met elkaar te delen, creëren we een veld van verbinding en inspiratie. Dit is zeer behulpzaam voor onze verdere persoonlijke ontwikkeling. De Cursus gaat niet over wonderen in de fysieke spectaculaire betekenis maar over verandering in onze waarneming: de wereld zien door de ogen van liefde in plaats van door de ogen van angst. Iedereen die met de Cursus beginnen wil of verder gaan is van harte welkom. Of je nu de werkboeklessen doet of al gedaan hebt, of je nu het tekstboek bestudeert of het handboek voor leraren, of helemaal even niets, iedereen is welkom. We denken op deze manier ruimte te bieden voor ieders persoonlijk leerplan. 
Start op dinsdagavond 23 februari 2018 in totaal 10 avonden. We beginnen om kwart voor 8 en eindigen om 22.00 uur. Kosten naar inkomen. Minima €100. Modaal €150.
Share by: